''Όλη η Γη μια γιορτή'' - Χριστουγεννιάτικη γιορτή Νηπίων

''Όλη η Γη μια γιορτή'' - Χριστουγεννιάτικη γιορτή Νηπίων

Ένα ταξίδι στον κόσμο μέσα από  παραδόσεις, ήθη και έθιμα, που κατάφεραν να μείνουν μέχρι τις μέρες μας ζωντανά μας χάρισαν οι μαθητές των Νηπίων μας στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές τους.

Από τη γειτονική Ιταλία σε ολόκληρη την Ελλάδα και μέχρι την μακρινή Αυστραλία συναντάμε έθιμα πολλά, αστεία, μαγικά και όλα τόσο διαφορετικά!

Στην αίθουσα του θεάτρου μας, τη γεμάτη από γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και άλλους συγγενείς, χαρήκαμε το αποτέλεσμα της υπομονής, της προσπάθειας και της συνεργασίας των μικρών μας μαθητών με τις εκπαιδευτικούς, με τις δασκάλες ρυθμικής και μουσικής και των γονιών μας. Τέσσερις παραστάσεις, τέσσερις υπέροχες γιορτές. Τη Δευτέρα 17.12. τα Νήπια 1 και 2, σε δυο παραστάσεις και την Τρίτη 18.12 τα τμήματα Νήπια3 και 4 μας έφεραν αρώματα, μουσικές και ήχους από χώρες μακρινές και διαφορετικούς πολιτισμούς!

Ευχαριστούμε θερμά,τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους, τις συναδέλφους νηπιαγωγούς, καθώς και όλο τοπροσωπικό του σχολείου, εκπαιδευτικό και βοηθητικό, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Πάνω από όλους όμως συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία, τους μικρούς μας μαθητές.

Καλές γιορτές!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη MAROO sur mesure για τις υπέροχες στολές των παιδιών μας!