''Το παιδί και το όνειρο''

''Το παιδί και το όνειρο''

Μια διασκευή του ομότιτλου παραμυθιού της Κάρμεν Ρουγγέρη ζωντάνεψαν οι μαθητές των τριών τμημάτων Προνηπίων μας, στις τρεις χριστουγεννιάτικες γιορτές τους και μας θύμισαν όμορφες παιδικές αναμνήσεις, χρώματα και ήχους της παιδικής μας ηλικίας. Τότε που ήμασταν παιδιά, τότε που όλα ήταν ονειρικά!

Περήφανοι και συγκινημένοι γονείς, συγγενείς, φίλοι και εκπαιδευτικοί στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου μας τους απολαύσαμε και τους καταχειροκροτήσαμε.

Ευχαριστούμε θερμά, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους, τις συναδέλφους νηπιαγωγούς, καθώς και όλο το προσωπικό του σχολείου, εκπαιδευτικό και βοηθητικό, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της Χριστουγεννιάτικης γιορτής. Πάνω από όλους όμως συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία, τους μικρούς μας μαθητές. Καλές γιορτές!

Ιδαίτερες ευχαριστίες στη MAROO sur mesure για τις υπέροχες στολές των παιδιών μας.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς! Ο μικρός Βασιλάκη, θέλοντας να παίξει, μετατρέπει το σαλόνι του σπιτιού του σε παιδότοπο. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα γύρω έπιπλα δεινοπαθούν τόσο πολύ από τις σκανδαλιές του, που ζωντανεύουν και στήνουν ολόκληρο δικαστήριο για να τον δικάσουν. Μόνος και ανυπεράσπιστος μπροστά σε τόσους μάρτυρες κατηγορίας, περιμένει την καταδίκη του, ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης για να τον υπερασπιστεί και η υπόθεση παίρνει μια απρόσμενη τροπή.

Ποιος έχει δίκιο τελικά; Φταίει πράγματι ο Βασιλάκης ή αλλού βρίσκεται η αιτία της συμπεριφοράς του;